Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Základné pojmy

„Osobné údaje“ sú všetky osobné údaje,  vďaka ktorým je alebo by mohla byť osoba identifikovateľná.

„Prevádzkovateľ“ je prevádzkovateľ eshopu eCajovna.sk a zároveň spracovávateľ osobných údajov, spoločnosť SLONline, s.r.o.

„Sprostredkovateľ“ je osoba, ktorá v mene Prevádzkovateľa v konkrétnom prípade spracúva osobné údaje.

„GDPR“ je Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov.

Čo je GDPR a ochrana osobných údajov

Pri komunikácii a v rámci zlepšovania našich služieb nevyhnutne potrebujeme niektoré vaše osobné údaje.

Svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov nám dávate zaškrtnutím políčka vedľa textu “Súhlasím so spracovaním osobných údajov”.

Vyžadujeme a spracúvame iba tie údaje, ktoré sú potrebné. Ak nám dáte svoj súhlas so spracovaním vašich údajov  a  ich uložením v našej databáze, budeme ich využívať výhrade pre uvedené účely, budeme s nimi zaobchádzať zodpovedne a nikdy ich neoprávnene neposkytneme tretím stranám.

Ochrana súkromia a osobných údajov našich zákazníkov je pre nás veľmi dôležitá. Osobné údaje spracúvame a chránime v súlade s platnými právnymi predpismi, najmä Všeobecným nariadením o ochrane údajov (GDPR) a zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov. 

Okrem osobných údajov, ktoré nám poskytnete priamo, v rámci kontaktného formulára, rovnako ako väčšina štandardných internetových stránok aj my získavame rôzne technické informácie od návštevníkov nášho webu, ktoré sa automaticky zaznamenajú pomocou rôznych nástrojov, ako napr. cookies.

Viac o podmienkach spracúvania týchto údajov uvádzame v texte o  “Cookies“.

Kedy, prečo a aké údaje ukladáme

V prípade, ak nás kontaktujete cez kontaktný formulárvypĺňate svoje osobné údaje:

  • meno a priezvisko
  • e-mailovú adresu

Poskytnuté osobné údaje využijeme na vybavenie jeho otázky, spracovanie sťažnosti, prípadne inej dopytovanej záležitosti. Tieto osobné údaje neposkytujeme iným osobám a spracúvame ich iba po dobu nevyhnutne potrebnú na vybavenie danej otázky resp. záležitosti.

Poskytnutie osobných údajov na tento účel je dobrovoľné. Osobné údaje uchovávame v databáze pre účely archivovania komunikácie. 

Svoj súhlas s uložením osobnývh údajov môžete kedykoľvek odvolať, a to zaslaním písomného odvolania súhlasu na našu korešpondenčnú adresu.

Cookies

Cookies sú malé súbory, ktoré sa ukladajú vo vašom prehliadači. Pamätajú si napríklad vaše prihlasovacie údaje alebo vám pomáhajú vyplniť formuláre rýchlejšie. Niektoré sú nevyhnutné pre plynulé a sofistikovanejšie fungovanie webových stránok.

Pamätajú si však rôzne vaše údaje, z ktorých mnohé patria pod zákon na ochranu osobných údajov.

Aké tipy Cookies ukladáme:

  • Požadované cookies: Tieto cookies zabezpečia, že bude webová stránka fungovať správne.
  • Preferenčné cookies: Tieto cookies vám umožnia využívať preferencie na stránke ako napríklad zapamätanie prihlásenia.
  • Analytické cookies: Tieto cookies nám pomáhajú analyzovať používanie stránok, tak aby sme mohli merať a zlepšovať ich funkčnosť.
  • Socialne siete: Tieto cookies vám umožnia sa pripojiť k sociálnym sieťam